Uz cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacije

 

U četvrtak 31.01.2019. godine u restoranu Ribarac u Novom Sadu sa početkom u 20h održano je tematsko veče pod nazivom “Uz cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacije”. Grupa od 10 studenata treće godine modula hotelijerstvo, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktični deo ispita iz predmeta Animacija i logistika u turizmu.
Program od dva ipo časa ispunili su studenti svojim skečevima, madjioničari, plesne grupe, žongleri i ostali, a sve u cilju predstavljanja cirkusa i putovanja kroz vreme što je bila tema ovog događaja.
Oko 230 gostiju je prisusvovalo i uzivalo u pobednickim jelima sa takmicenja prezentovanih od strane studenata gastronomije Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.
Tematsko veče je humanitarnog karaktera. Projekat su pomogli i podržali Kulinarska federacija Srbije, Kulinarska asocijacija Srbije, Restoran Ribarac, EXIT fondacija, Arum Horeca, Iceberg salat centar, SKAY club, Centar za razvoj cirkuskih umetnosti I drugi. Sva prikupljena sredstva biće uručena udruženju “Transplant heroji”, a posebno su namenjena za postoperativni oporavak Iskre Radosavljević.

 

Dobro došli na naše tematske događaje!
Predmetni profesor, prof.dr Anđelija Ivkov- Džigurski
Asistent, doc.dr Igor Stamenković