Drage koleginice i drage kolege,
Nakon studiranja obično počnemo da se bavimo u praksi profesijom za koju smo se školovali. Tokom rada započne da se razvija naša karijera i dođemo do određenih pozicija, veština i znanja a koja nas čine boljim i kreativnijim u našem poslu.
U nameri da saznamo gde se danas nalazite i kojim poslovima se bavite, to jest u kojim kompanijama ste zaposleni kreirali smo ovaj kratki upitnik. Iako možda malo kasnimo sa javnim isticanjem našeg Alumnija, znamo da je uvek pravo vreme da se to desi.
Zbog toga nam je potrebna vaša pomoć. Molimo vas da izdvojite par minuta i odgovorite na 6 pitanja. Kao i svaka institucija koja se bavi naukom i visokim obrazovanjem mi smo veoma ponosni na to što ste vi bili naši studenti, i što nas predstavljate u praksi u kompanijama u kolima radite.
Vaše reference i pozicije nama pomažu da uverimo buduće studente da su na pravom mestu ukoliko upišu naš fakultet, odnosno naš Departman.
Alumni će pomoći i da pronađete kolege sa kojima ste studirali, ostvarite kontakt u firmamam sa kojima želite da poslujete ili lakše dobijete pomoć kada vam zatreba.
Spisak alumnista će biti javno dostupan na sajtu Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo