Špansko veče – „Amor y corazon de Españoles“ 03.02.2009.

 

U utorak 03. 02. 2009. godine u restoranu “Ribarac” od 19.30 časova održano je tematsko veče u okviru manifestacije: „Animacija u turizmu grada Novog Sada 2009. godine“ pod nazivom “Ljudi uzavrele krvi – Amor y corazon de Españoles“.
Grupa od 22 studenta, III godine sa smerova: Menadžer u turizmu, Menadžer u hotelijerstvu i Menadžer u gastronomiji, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktični deo ispita iz predmeta Animacija u turizmu. Izvođenje ove tematske večeri je finansijski pomogao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, br. projekta: 106-451-00087/2009-01.
Tokom programa gostima je prezentovana istorija, kulturno i folklorno nasleđe i tradicionalna gastronomija kao i savremene turističke destinacije Španije.
Gosti večeri su bili profesori, asistenti, donatori, roditelji i prijatelji koji su došli da podrže ovaj humani projekat.
Tematsko veče je bilo humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora, ulaznica kao i pokloni koje su donosili gosti (slatkiši, odeća, sredstva za higijenu, školski pribor i drugo) je uručeno obolelima od cerebralne paralize, članovima Udruženja “Sunce” iz Novog Sada i Bošku Miriću za potrebe lečenja.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov-Džigurski
Asistent, mr Igor Stamenković