It’s Wine O’Clock

 

U sredu, 1.februara 2017. godine u restoran sali kongresnog centra “Master” održano je tematsko veče “It’s wine o’clock” na kojoj je 150 gostiju sa studentima treće godine hotelijerstva, gastronomije i turizma moglo da se upozna sa istorijom vina i kroz zanimljivu predstavu da vidi priču o porodici vinara u Vojvodini. Veče je imalo cilj da kroz animaciju naših studenata u vidu glume, pesme i zanimljivih priča dočara priču o vinu, od njegovog nastanka do današnjih dana. Gosti su bili Rektor univerziteta u Novom Sadu prof dr. Dušan Nikolić, dekanica Prirodno – matematičkog fakulteta prof dr. Milica Pavkov Hrvojević, direktor Departmana za geografiju, turizma i hotelijerstvo prof dr. Lazar Lazić i somelijer Vuk Štefanović.
Novčana donacija od prodaje karata i od donatora namenjena je udruženju “Plavo srce 021”, udruženju dece i roditelja dece obolelih od dijabetesa.
Slatkiši i igrače su uručeni Svratištu za decu ulice u Novom Sadu.
Realizaciju projekta su pomogli: “Đuđa sir”, “Gorski sir”, “COM-SS” knjigovodstvena agencija, mesara “Šakan”, “Nera comerc”, vinarija “Kiš”, podrum “Bajlo”, Departman za voćarstvo i vinogradarstvo sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, “Bio zrnce”, pekara “Kao nekad” i mesara “Štrand”
Vredne nagrade u tomboli priređenoj za goste obezbedili su: “Tara tours”, sobe “Gajić”, restoran “Fish i zelenish”, restoran “Project 72”, “Modena travel”, EXIT, vinarija “Mačkov podrum”, “BB Kleka”, podrum “Bajlo”, vinarija “Rusovi”, “EOS” parfemerija, “Bečej prevoz”, “Arena Cineplex”.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, prof. dr Anđelija Ivkov-Džigurski
Asistent, dr Igor Stamenković