Grčko veče – „Grčka u Novom Sadu“ 25.01.2009.

 

U nedelju 25. 01. 2009. godine u klubu “Route 66” sa početkom u 20:00 časova održano je tematsko veče u okviru manifestacije: „Animacija u turizmu grada Novog Sada 2009. godine“ pod nazivom “Grčka u Novom Sadu“. Grupa od 14 studenta, III godine sa smerova: Menadžer u turizmu, Menadžer u hotelijerstvu i Menadžer u gastronomiji, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovali su praktični deo ispita iz predmeta Animacija u turizmu. Tokom višečasovnog programa uz muziku, ples i gastronomsku ponudu gostima je prezentovana istorija, kulturno i folklorno nasleđe kao i savremene turističke destinacije Grčke.

Gosti večeri su bili predstavnici Udruženja Grka u Srbiji “Riga od Fere”, profesori, asistenti, donatori, roditelji i prijatelji koji su došli da podrže ovaj humani projekat.
Tematsko veče je bilo humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora, ulaznica kao i pokloni koje su donosili gosti (slatkiši, odeća, sredstva za higijenu, školski pribor i drugo) prosleđeni su Domu za decu ometenu u razvoju u Veterniku.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov-Džigurski
Asistent, mr Igor Stamenković