Viva Las Vegas

 

U petak 06.02.2015. godine u restoranu Ribarac u Novom Sadu sa početkom u 20h održano je tematsko veče pod nazivom “Viva Las Vegas”. Grupa od 12 studenata sa III godine smera organizator hotelijerske delatnosti je realizovala praktični deo ispita u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu. Pomoću muzičkih i plesnih tačaka, stand-up komedije, kao i uz pomoć mađioničara i ostaliih animatorskih tačaka gostima je prezentovano kao izgleda jedan dan u jednom blještavom hotelu Las Vegasa.
Na kraju programa organizovana je i tombola na kojoj su gosti mogli da osvoje vredne nagrade.

Gosti večeri su bili, bivši rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Miroslav Vesković, Dekan PMF-a prof. dr Neda Mimica Dukić, državni sekretar za turizam prof. dr Lukrecija Đeri, profesori, asistenti, donatori, roditelji, prijatelji i sugrađani koji su došli da podrže ovaj humanitarni projekat. Večeri je prisustvovalo više od 150 gostiju.

Tematsko veče je bilo humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora i ulaznica bio je namenjen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).
Slatkiši i igračke koje gosti tradicionalno donose na samo veče uručeni su štićenicima u Dečjoj sigurnoj kući u Novom Sadu.

Glavni donatori večeri bili su market ”Aroma”, Special travel agency ”Work and travel group”, ”Celantek”, Zdravstvena ustanova ”Biljana i Luka”, Skala B…

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov Džigurski
Asistent, dr Igor Stamenković