Tursko veče – 09.02.2009.

 

U utorak 09. 02. 2009. godine u restoranu “Ribarac” sa početkom u 20:00 časova održano je tematsko veče u okviru manifestacije: „Animacija u turizmu grada Novog Sada 2009. godine“ pod nazivom “Tursko veče“.
Grupa od 14 studenta, III godine sa smerova: Menadžer u turizmu, Menadžer u hotelijerstvu i Menadžer u gastronomiji, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktični deo ispita iz predmeta Animacija u turizmu.
Tokom višečasovnog programa gostima je prezentovana istorija, kulturno i folklorno nasleđe i tradicionalna gastronomija kao i savremene turističke destinacije Turske Na karju programa je organizovana nagradna igra. Svi gosti kupovinom ulaznice za tursko veče imali su pravo na učešće u nagradnoj igri.
Gosti večeri su bili predstavnici ambasade Turske u Srbiji, Direktor Departmana prof. dr Jovan Plavša, profesori, asistenti, donatori, roditelji i prijatelji koji su došli da podrže ovaj humani projekat.
Tematsko veče je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora, ulaznica kao i pokloni koje su donosili gosti (slatkiši, odeća, sredstva za higijenu, školski pribor i drugo) su uručeni odeljenju onkologije Dečije bolnice u Novom Sadu.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov-Džigurski
Asistent, mr Igor Stamenković