Francusko veče – “Voulez – vous passer la soiree avec nous?” 01. 02. 2009.

 

U utorak 27.01.2009. godine klubu „Route 66“ sa početkom u 20:00 časova održano je 10. tematsko veče u okviru predmeta Animacija u turizmu g pod nazivom „Voulez-vous passer la soiree avec nous?!” (Da li biste želeli da provedete veče sa nama?!)“.

Grupa studenata, III godine sa smerova: Menadžer u turizmu, Menadžer u hotelijerstvu i Menadžer u gastronomiji, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovali su praktični deo ispita iz predmeta Animacija u turizmu.

Tokom tročasovnog programa gostima je prezentovana istorija, kulturno i folklorno nasleđe i tradicionalna gastronomija kao i turističke destinacije Francuske.

Gosti večeri Dekan PMF-a prof. dr Miroslav Vesković, Direktora Departmana prof. dr Lazar Lazić, profesori, asistenti, donatori, roditelji i prijatelji koji su došli da podrže ovaj humani projekat. Bilo je prisutno oko 200 osoba.

Tematsko veče je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora, ulaznica kao i pokloni koje su donosili gosti (slatkiši, odeća, sredstva za higijenu, školski pribor i drugo) uručeni su uplaćena žrtvama nasilja u porodici i Sigurnoj kući u Novom Sadu.

 

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov-Džigurski

Asistent, mr Igor Stamenković