Britansko veče – British Wonderland

 

U četvrtak 26. 01. 2012. godine u restoranu Ribarac u Novom Sadu sa početkom u 20:00 časova održano je  tematsko veče pod nazivom “Britansko veče – British Wonderland“. Grupa od 30 studenta, IV godine i master studija na turizmu, modula: turizam, hotelijerstva i gastronomija, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktični deo ispita iz predmeta Animacija u turizmu.
Tokom tročasovnog programa gostima je prezentovana istorija, kulturno nasleđe, gastronomija kao i savremene turističke destinacije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske.
Gosti večeri bili su Rektor Novosadskog Univerziteta prof. dr Miroslav Vesković, Dekan PMF-a prof. dr Neda Mimica Dukić, Direktor Departmana prof. dr Lazar Lazić, profesori, asistenti, donatori, roditelji i prijatelji koji su došli da podrže ovaj humani projekat. Večeri je prisustvovalo oko 200 gostiju.
Tematsko veče je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac od donatora, ulaznica kao i pokloni koje su donosili gosti (slatkiši, odeća, školski pribor i drugo) biće uručeni Domu za decu i omladinu Kolevka u Subotici.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, dr Anđelija Ivkov-Džigurski