МАСТЕР АKАДЕМСKЕ СТУДИЈЕ ТУРИЗМА

МОДУЛ

ТУРИЗАМ

 

Мастер академске студије Туризам (једна година, 60 ЕСПБ)
Звање након мастерирања: Мастер менаџер (у Додатку дипломе: Туризам)

За оне који желе да се усаврше у области туризма и обликују будућност ове динамичне индустрије, Мастер академске студије Туризма, на модулу Туризам представљају незаобилазну прилику. Овај модул припрема студенте за одговорно планирање, организацију и управљање у туристичком сектору. Програм истражује разнолике аспекте, укључујући организацију догађаја, управљање дестинацијама и вођење хотела.

Студентима ће бити пружене практичне вештине и теоретско знање од суштинског значаја за успех на конкурентном тржишту туризма, а нагласак је на развоју атрактивних туристичких понуда које задовољавају различите потребе посетилаца. Након завршетка програма, студенти ће поседовати дубоко разумевање потребно за вођење туристичких предузећа. Они ће бити опремљени за разумевање специфичности овог сектора, укључујући финансије, маркетинг и утицај политичких фактора.

Професори и асистенти на смеру МАС Туризма се, помоћу бројних међународних и националних пројеката, константно усавршавају са циљем да побољшају квалитет извођења наставе. Примери таквих пројеката су:

Осим наведеног, овај смер пружа и одличну основу за даље усавршавање на докторским студијама, омогућавајући студентима да продубљују своја истраживања и примене стечено знање у реалним ситуацијама. За оне које занима свет путовања, догађаја и туризма, МАС Туризам нуди прилику да постану стручњаци који ће обликовати будућност ове узбудљиве индустрије!

Позивамо вас да нас запратите на друштвеним мрежама: [FACEBOOK] – [INSTAGRAM] – [YOU TUBE] – [TIKTOK]

А такође и да се пријавите на наш неwслеттер, где делимо најновије научно-популарне текстове из области у којима су наши професори и сарадници усавршавани.