Драге колегинице и драге колеге,

Након студирања обично почнемо да се бавимо у пракси професијом за коју смо се школовали. Током рада започне да се развија наша каријера и дођемо до одређених позиција, вештина и знања а која нас чине бољим и креативнијим у нашем послу.

У намери да сазнамо где се данас налазите и којим пословима се бавите, то јест у којим компанијама сте запослени креирали смо овај кратки упитник. Иако можда мало каснимо са јавним истицањем нашег Алумнија, знамо да је увек право време да се то деси.

Због тога нам је потребна ваша помоћ. Молимо вас да издвојите пар минута и одговорите на 6 питања. Kао и свака институција која се бави науком и високим образовањем ми смо веома поносни на то што сте ви били наши студенти, и што нас представљате у пракси у компанијама у колима радите.

Ваше референце и позиције нама помажу да уверимо будуће студенте да су на правом месту уколико упишу наш факултет, односно наш Департман.

Алумни ће помоћи и да пронађете колеге са којима сте студирали, остварите контакт у фирмама са којима желите да послујете или лакше добијете помоћ када вам затреба.

Списак алумниста ће бити јавно доступан на сајту Департмана за географију, туризам и хотелијерство

Линк за упитник