Француско вече – “Voulez – vous passer la soiree avec nous?” 01. 02. 2009. 

 

У уторак 27.01.2009. године клубу „Route 66“ са почетком у 20:00 часова одржано је 10. тематско вече у оквиру предмета Анимација у туризму г под називом „Voulez-vous passer la soiree avec nous?!” (Да ли бисте желели да проведете вече са нама?!)“.

Група студената, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму.

Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и туристичке дестинације Француске.

Гости вечери Декан ПМФ-а проф. др Мирослав Весковић, Директора Департмана проф. др Лазар Лазић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Било је присутно око 200 особа.

Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) уручени су уплаћена жртвама насиља у породици и Сигурној кући у Новом Саду.

 

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, мр Игор Стаменковић