Tango zapleši – Argentini se nasmeši!

 

U utorak 04.02.2020. godine u restoranu „Ribarac“ u Novom Sadu sa početkom  u 20h održano je 49. tematsko veče pod nazivom „Tango zapleši-Argentini se nasmeši“. Grupa od 14 studenata treće godine modul menadžer hotelijerstva, Departmana za geografju,turizam  hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktičan deo ispita iz predmeta „Animacija i logistika u turizmu“.

Program koji je trajao 3h ispunili su upravo studenti grupe ove tematske večeri,a veče su uveličale svojim glasom Tijana i Rada Jović, zatim plesni par Ana Nauparac Despotović i Vladimir Mitrović,kao i plesna škola „Todo tango“, uz zvuke harmonike uživali smo u izvredbi Miroslava Košića. Oko 250 gostiju je prisustvovalo ovoj tematskoj večeri koji su uživali u programu studenata, kao i u specijalitetima koji su karakteristični za Argentinu, a koja su pripremili studenti gastronomije Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Gosti koji su bili u mogućnosti doneli su staru garderobu, slatkiše, školski pribor koji su prosleđeni jednoj romskoj porodici sa petoro dece iz Novog Sada, kao i svratištu iz Novog Sada.

Svi zajedno smo koračali ka našem cilju koji je i ostvaren. Pomogli smo uduruženju „Hanina nada“ iz Novog Sada osnovano 2004. godine,koje se bavi porodicama sa decom sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

Ovaj humanitarni projekat podržali su i pomogli:  Trezor Volga, Bigz office group,Pannonia expertise, Hostel „Terasa“, Cool team, Nexe beton, hrana „Produkt“, club „Muzej“, ordinacija „Veber“ , Komezec, Biotest, Poljoservis, Napredak, Bonadea, Sigma, Šekspir D.O.O. ,Mikromarket, Frikom, Arum, piljarnica „Kesten“ i „Bananamen“ , Bosić D.O.O. ,mesara „Đurđević“ , mesara „Kuzmanović“ , Šime vatrometi, pekara „Baker Plus“ , srednja škola „Svetozar Miletić“.

 

Dobro došli na naše tematske događaje!
Predmetni profesor, prof.dr Anđelija Ivkov- Džigurski
Asistent, doc.dr Igor Stamenković