Hladno je za Štrand – idemo u Nederland

 

Restoran Ribarac je u utorak, 28. januara 2020. godine, bio domaćin humanitarnoj večeri studenata hotelijerstva pod sloganom „Hladno je za Štrand – idemo u Nederland“. Studentima hotelijerstva su u realizaciji ovog projekta pomogle kolege sa smerova gastronomije i turizma. Večeri je prisustvovalo 230 gostiju kojima je, kroz predstavu, muziku, igru i večeru, Holandija predstavljena kao zemlja bogate istorije ali i zavidne savremenosti.

Gosti su bili direktor Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo prof dr Lazar Lazić, sekretar ambasade Holandije Hugo Grondel, Nevena Nikolić iz odeljenja za kulturu i medije Ambasade  Holandije, brojni profesori, roditelji, prijatelji i sugrađani.

Sva novčana sredstva prikupljena od prodaje ulaznica i sponzora namenjana su za lečenje Nikoline Gutić i Koste Petković, dece koja boluju od leukemije, kao i za našu koleginicu sa Departmana za biologiju i ekologiju Aleksandru Lazić, kojoj je pomoć isto tako potrebna.

Projekat su podržali: brodogradilište „Vahali“, hotel „Garden“, „Work and travel Group“,  „Modena gradnja“, „Fish zelenish“, „Project 72“, „Bački dvor“, „Žuti market“, „West point“, „AD Podunavlje“, mesara „Đurđević“, mesara „Džep“, „Salaš 138“, „Darkom“ i mnogi drugi.
Humani gosti su na tomboli dobili vredne nagrade: nakit „Too orange“, šminkanje „NikoM“, „Be Uniqe Nails“, šišanje i feniranje „Studio Saškica“, „Alexandar cosmetics“, knjige iz knižare „Srećna knjiga“ i „Most“, vina iz vinarija „Aleksandrović“, „Stari dani“, „Podrum Bajilo“, „Art et Vinum“, masažu iz studija „Bliss“, kuglanje u kuglani „Žabac“, kotizaciju za „MEKST konferencija“ i „Turizmijada“, let jedrlicom na aerodromu u Velikim Radincima, večeru u restoranu „Borkovac“, noćenje sa doručkom u hotelima „Garden“, „Šeraton“ i „Bački dvor“, adrenalin park u „Etno naselje Vrdnička kula“, day spa ulaznice u hotelu „Premier aqua“ i „Fruške terme“  i krstarenje od Perućca do Višegrada agencije „Taratours“.

 

Dobrodošli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, prof. dr Anđelija Ivkov – Džigurski

Asistent, doc. dr Igor Stamenković