Čudite se deco

U petak 17.01.2020.godine u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Novom Sadu, grupa od sedam studenata III godine Prirodno-matematičkog fakulteta, modula Hotelijerstvo realizovali su predstavu i radionicu za decu „Čudite se deco“  u kojoj je učestvovalo 28 učenika.

Cilj ovog druženja bio je da studenti predstave 7 svetskih čuda deci i da im ispričaju nešto karakterično i zanimljivo za zemlje u kojima se čuda nalaze. Posle predstavljanja čuda deca su imala radionicu koja je bila podeljena u 7 grupa u okviru kojih su pravili nakit, karnevalske maske, pice od plastelina, ježiće od krompira, crtali, bojili a svaka od sedam grupa je pravila nešto kreativno što se odnosilo na jedno cudo i zemlju u kojoj se nalazi.

Projekat je humanitarnog karaktera i razredu je uručen poklon paket koji se sastojao od školskog pribora i sredstava za rad.

Glavni pokrovitelj: Prirodno-matematički fakultet, Departman za Geografiju, Turizam i Hotelijerstvo. Radionicu podrzali: „Univerzal D.O.O“, Novi Sad  i Kreativni centar, Beograd.

 

Predmetni profesor, prof. dr Anđelija Ivkov – Džigurski

Asistent, doc. dr Igor Stamenković