Back to the golden 80s

 

U četvrtak 31.03.2022. godine u Studentskom kulturnom centru “Fabrika” u Novom Sadu sa početkom u 20h održano je 53. tematsko veče, pod nazivom ” Back to the Golden 80s”. Grupa od 8 studentkinja treće godine modula  hotelijerstva i turizma, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktičan deo ispita iz predmeta “Animacija i logistika u turizmu i hotelijerstvu”.

Tematsko veče je bilo vezano za maskenbal, atmosferu su upotpunili raznovrsni kostimi i rekreacije mode iz 80-tih. Program je započet skečom u kojem su učestvovale upravo studentkinje iz ove grupe, zatim je bend “S&M” upotpunio atmosferu. Veče je svakako obeležio nastup “Državnog posla” i plesna tačka grupe “Vojvodina dance”. Oko 130 gostiju je pored uživanja u programu, imalo mogućnost da uživa u koktelima i hrani, koju su pripremili studenti sa hotelijerstva i gastronomije, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Prikupljena novčana sredstva od prodaje ulaznica, pića i od sponzora namenjena su udruženju “Iz drugog ugla” iz Veternika. Naime, to je udruženje osoba sa invaliditetom, socijalno ugroženih porodica, porodica sa troje ili više dece i hemofiličara.

Projekat su podržali i pomogli: Carnex, Miniprint štamparija, Klub Saint- Tropez, Es Sistem, Stabmont doo, Stabilnost doo, Translog Sekulić, Cardios Polikilinika, PIP, Impress štamparija, Restoran Magaza, T-Pam, Prerada mesa Gačić, Škola engleskog jezika Talking Heads, Mesara Nedeljković, Zbir pivara, Bedž studio Beograd, Studio plus, Sparkle, SOS taxi i Makeup artist Kristina Uhelji.

Kada je reč o tomboli, koja je bila deo programa, učestvovali su: Hotel Borkovac, Hotel Fruške terme, Hotel Dash, Restoran Fruškogorska terasa, Restoran Avenia, Zenit knjižara, World Class teretana, Avon dama, Bogdan Budimir masaža, Gymnasium sportski centar, Arena Cineplex, 3D Studio Rakić, Apartmani “Predah” na Zlatiboru, Vinarija “Mačkov podrum”, Caffe shop Tulip, Bonjour poslastičarnica, Čokoladno srce Maja Šašić, Prirodna kozmetika Flekica, Žabac, Bolesni_shop, Beauty La bella, Baseline beauty center, Beauty house, Endži salon lepote, Prirodna kozmetika Ivona, Nameštaj Lazor, Domaćinstvo Knežević, Retro soul photography, Šminkanje by Maja Međeši, Rosmarino aperativno, Dnevnik jedne studentkinje, Bulevar books, Coctail catareing i štampa na šolji by Kristina Međeši.

 

Dobro došli na naše tematske večeri!

Predmetni profesor, prof.dr Anđelija Ivkov-Džigurski

Asistent, prof.dr Igor Stamenković