Вива Лас Вегас

 

У петак 06.02.2015. године у ресторану Рибарац у Новом Саду са почетком у 20ч одржано је тематско вече под називом “Вива Лас Вегас”. Група од 12 студената са III године смера организатор хотелијерске делатности је реализовала практични део испита у оквиру предмета Анимација и логистика у туризму. Помоћу музичких и плесних тачака, станд-уп комедије, као и уз помоћ мађионичара и осталиих аниматорских тачака гостима је презентовано као изгледа један дан у једном бљештавом хотелу Лас Вегаса.
На крају програма организована је и томбола на којој су гости могли да освоје вредне награде.

Гости вечери су били, бивши ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Мирослав Весковић, Декан ПМФ-а проф. др Неда Мимица Дукић, државни секретар за туризам проф. др Лукреција Ђери, професори, асистенти, донатори, родитељи, пријатељи и суграђани који су дошли да подрже овај хуманитарни пројекат. Вечери је присуствовало више од 150 гостију.

Тематско вече је било хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора и улазница био је намењен Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).
Слаткиши и играчке које гости традиционално доносе на само вече уручени су штићеницима у Дечјој сигурној кући у Новом Саду.

Главни донатори вечери били су маркет ”Арома”, Специал травел агенцy ”Wорк анд травел гроуп”, ”Целантек”, Здравствена установа ”Биљана и Лука”, Скала Б…

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков Џигурски
Асистент, др Игор Стаменковић