Уз циркус и гастро занимације полажемо испит из анимације

 

У четвртак 31.01.2019. године у ресторану Рибарац у Новом Саду са почетком у 20ч одржано је тематско вече под називом “Уз циркус и гастро занимације полажемо испит из анимације”. Група од 10 студената треће године модула хотелијерство, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практични део испита из предмета Анимација и логистика у туризму.
Програм од два ипо часа испунили су студенти својим скечевима, мадјионичари, плесне групе, жонглери и остали, а све у циљу представљања циркуса и путовања кроз време што је била тема овог догађаја.
Око 230 гостију је присусвовало и узивало у победницким јелима са такмицења презентованих од стране студената гастрономије Природно-математичког факултета у Новом Саду.
Тематско вече је хуманитарног карактера. Пројекат су помогли и подржали Кулинарска федерација Србије, Кулинарска асоцијација Србије, Ресторан Рибарац, ЕXИТ фондација, Арум Хореца, Ицеберг салат центар, SKAY kлуб, Центар за развој циркуских уметности И други. Сва прикупљена средства биће уручена удружењу “Трансплант хероји”, а посебно су намењена за постоперативни опоравак Искре Радосављевић.

Добро дошли на наше тематске догађаје!
Предметни професор, проф.др Анђелија Ивков- Џигурски
Асистент, доц.др Игор Стаменковић