Турско вече – 09.02.2009.

У уторак 09. 02. 2009. године у ресторану “Рибарац” са почетком у 20:00 часова одржано је тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација у туризму града Новог Сада 2009. године“ под називом “Турско вече“.
Група од 14 студента, III године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практични део испита из предмета Анимација у туризму.
Током вишечасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и савремене туристичке дестинације Турске На карју програма је организована наградна игра. Сви гости куповином улазнице за турско вече имали су право на учешће у наградној игри.
Гости вечери су били представници амбасаде Турске у Србији, Директор Департмана проф. др Јован Плавша, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат.
Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) су уручени одељењу онкологије Дечије болнице у Новом Саду.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић