Танго заплеши – Аргентини се насмеши!

 

У уторак 04.02.2020. године у ресторану „Рибарац“ у Новом Саду са почетком  у 20х одржано је 49. тематско вече под називом „Танго заплеши-Аргентини се насмеши“. Група од 14 студената треће године модул менаџер хотелијерства, Департмана за географју,туризам  хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практичан део испита из предмета „Анимација и логистика у туризму“.

Програм који је трајао 3х испунили су управо студенти групе ове тематске вечери,а вече су увеличале својим гласом Тијана и Рада Јовић, затим плесни пар Ана Наупарац Деспотовић и Владимир Митровић,као и плесна школа „Тодо танго“, уз звуке хармонике уживали смо у извредби Мирослава Кошића. Око 250 гостију је присуствовало овој тематској вечери који су уживали у програму студената, као и у специјалитетима који су карактеристични за Аргентину, а која су припремили студенти гастрономије Природно-математичког факултета у Новом Саду. Гости који су били у могућности донели су стару гардеробу, слаткише, школски прибор који су прослеђени једној ромској породици са петоро деце из Новог Сада, као и свратишту из Новог Сада.

Сви заједно смо корачали ка нашем циљу који је и остварен. Помогли смо удуружењу „Ханина нада“ из Новог Сада основано 2004. године,које се бави породицама са децом са сметњама у развоју и инвалидитетом.

Овај хуманитарни пројекат подржали су и помогли:  Трезор Волга, Bigz office group,Pannonia expertise, Хостел „Тераса“, Cool team, Неxе бетон, храна „Продукт“, цлуб „Музеј“, ординација „Вебер“ , Комезец, Биотест, Пољосервис, Напредак, Бонадеа, Сигма, Шекспир Д.О.О. ,Микромаркет, Фриком, Арум, пиљарница „Кестен“ и „Бананамен“ , Босић Д.О.О. ,месара „Ђурђевић“ , месара „Кузмановић“ , Шиме ватромети, пекара „Бакер Плус“ , средња школа „Светозар Милетић“.

 

Добро дошли на наше тематске догађаје!
Предметни професор, проф.др Анђелија Ивков- Џигурски
Асистент, доц.др Игор Стаменковић