Шпанско вече – „Amor y corazon de Españoles“ 03.02.2009.

 

У уторак 03. 02. 2009. године у ресторану “Рибарац” од 19.30 часова одржано је тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација y туризму града Новог Сада 2009. године“ под називом “Људи узавреле крви – Amor y corazon de Españoles“.
Група од 22 студента, III године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практични део испита из предмета Анимација у туризму. Извођење ове тематске вечери је финансијски помогао Покрајински секретаријат за образовање, бр. пројекта: 106-451-00087/2009-01.
Током програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и савремене туристичке дестинације Шпаније.
Гости вечери су били професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат.
Тематско вече је било хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) је уручено оболелима од церебралне парализе, члановима Удружења “Сунце” из Новог Сада и Бошку Мирићу за потребе лечења.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић