Скандинавско вече – “Вени, Види, Викинг“ 29.01.2011.

 

У уторак 26.01.2011. године у свечаној Сали СПЕНС-а са почетком у 20:00 часова одржано је 20. тематско вече у оквиру предмета Анимација у туризму под називом “Veni, Vidi, Viking”.

Група студената, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму.

Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и туристичке дестинације Скандинавских земаља.

Гости вечери представници Амбасада Скандинавских земаља у Републици Србији, Декан ПМФ-а проф. др Мирослав Весковић, Директора Департмана проф. др Лазар Лазић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Било је присутно око 200 особа.

Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) уручени  деци са посебним потребама под окриљем организације „Љубав, вера, нада“.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, мр Игор Стаменковић