Јапанско вече – “Мистични додир истока” 10.02.2010.

 

У среду 10. 02. 2010. године на Новосадском сајму са почетком у 20:00 часова одржано је 5. тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација у туризму града Новог Сада 2010. године“ под називом 神秘的なタッチ東 – Јапанско  вече – Мистични додир истока.

 

Група од 17 студената, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму.

Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и савремене туристичке дестинације Јапана. Гости вечери су били Трећи секретар Амбасаде Јапана у Београду Кијотака Танака са госпођом Анђелком Дабовић из одејења за културу и медије и пратњом, Заменик Директора Департмана за науку проф. др Слободан Марковић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Било је присутно око 170 особа.

Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) биће уручени Удружењу за инклузију особа са инвалидитетом и Дечијој сигурној кући из Новог Сада.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, мр Игор Стаменковић