It’s Wine O’Clock

 

У среду, 1.фебруара 2017. године у ресторан сали конгресног центра “Мастер” одржано је тематско вече “It’s wine o’clock” на којој је 150 гостију са студентима треће године хотелијерства, гастрономије и туризма могло да се упозна са историјом вина и кроз занимљиву представу да види причу о породици винара у Војводини. Вече је имало циљ да кроз анимацију наших студената у виду глуме, песме и занимљивих прича дочара причу о вину, од његовог настанка до данашњих дана. Гости су били Ректор универзитета у Новом Саду проф др. Душан Николић, деканица Природно – математичког факултета проф др. Милица Павков Хрвојевић, директор Департмана за географију, туризма и хотелијерство проф др. Лазар Лазић и сомелијер Вук Штефановић.
Новчана донација од продаје карата и од донатора намењена је удружењу “Плаво срце 021”, удружењу деце и родитеља деце оболелих од дијабетеса.
Слаткиши и играче су уручени Свратишту за децу улице у Новом Саду.
Реализацију пројекта су помогли: “Ђуђа сир”, “Горски сир”, “ЦОМ-СС” књиговодствена агенција, месара “Шакан”, “Нера цомерц”, винарија “Киш”, подрум “Бајло”, Департман за воћарство и виноградарство са Пољопривредног факултета у Новом Саду, “Био зрнце”, пекара “Као некад” и месара “Штранд”
Вредне награде у томболи приређеној за госте обезбедили су: “Тара тоурс”, собе “Гајић”, ресторан “Фисх и зеленисх”, ресторан “Пројецт 72”, “Модена травел”, ЕXИТ, винарија “Мачков подрум”, “ББ Клека”, подрум “Бајло”, винарија “Русови”, “ЕОС” парфемерија, “Бечеј превоз”, “Арена Цинеплеx”.

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, проф. др Анђелија Ивков-Џигурски
Асистент, др Игор Стаменковић