Ирско вече – „Ирисх Хеартбеат“

 

По свом сопственом нахођењу група од једанаест студената организовала је и реализовала комплетан програм тематске вечери под називом „Ирисх Хеартбеат“. Тематско вече је одржано у недељу 18.05.2008. године, и састојало се из неколико делова, у оквиру којих је презентована гостима клуба „Трема“ историја, фолклорне карактеристике, култура, обичаји и живот у Ирској.

Присутни гости имали су прилике да уз музику новосадског бенда “Собер Паддиес” дегустирају гурманске специјалитете, као што су тиквице пуњене сиром, ирски гулаш, и да све то засладе традиционалним ирским колачем. Ове гурманске специјалитете припремили су и сервирали студенти Департмана са смерова Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији.

Гости вечери били су Декан Природно-математичког факултета, проф. др Мирослав Весковић, многи професори и асистенти, спонзори, као и остале званице, које су студенти сами бирали. Студенти су на овај начин показале креативност, а додељене су и многобројне награде за учеснике игара и квиза који су били саставни део аниматорског програма.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски и
Асистент, мр Игор Стаменковић