Индијско вече – 26.01.2009.

 

У понедељак 26. 01. 2009. године у ресторану “Рибарац” са почетком у 20:00 часова одржано је тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација у туризму града Новог Сада 2009. године“ под називом “Индијско вече“.
Група од 20 студента, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практични део испита из предмета Анимација у туризму.
Током вишечасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и савремене туристичке дестинације Индије.
Гости вечери су били Амбасадор Индије у Србији господин Ајај Сваруп са супругом, Ректор Новосадског Универзитета проф. др Радмила Маринковић Недучин, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат.
Тематско вече је било хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) прослеђен је “Општинском друштву за помоћ ментално недовољно развијеним особама” у Зрењанину и 26-годишњој Александри Митровић за неопходно лечење.

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић