Игранција – толеранција 11.05.2012.

 

 

У петак, 11.05.2012. године са почетком у 10ч у дечијем вртићу „Гуливер” и 14ч у „Дечјој сигурној кући”, група од 26 студената II и III године, Студијског програма Менаџер (модул: туризам, ловни туризам и хотелијерство), Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког фалултета у Новом Саду реализовала је практични део испита „Анимација у туризму” кроз представу за децу „Игранција Толеранција, маштајмо и играјмо се заједно да бисмо се боље разумели”.
Програм је одржан кроз неколико скечева прилагођених деци предшколског узраста са циљем указивања на значај толеранције.
Гости представе били су професори Природно–математичког факултета, руководство и васпитачи дечије установе Радосно детињство, као и шездесеторо деце из ове установе. У Дечјој сигурној кући поред двадесеторо деце представи су присуствовали и васпитачи.
Пројекат је био хуманитарног карактера. Свако дете које је присуствовало представи добило је пакетић који се састојао од играчке, бојанке, воштаних бојица, оловке и гумице за брисање, чоколаде и сокића. Део новца који је прикупљен од донатора искоришћен је за куповину кућних биоскопа вртићима „Гуливер” и „Свитац”, а остатак новца је уплаћен на рачун Митра Јојића из Сирига коме је потребна помоћ за лечење. Сви поклони који су прикупљени од гостију и донатора уручени су Дечјој сигурној кући.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић