Хладно је за Штранд – идемо у Недерланд

 

Ресторан Рибарац је у уторак, 28. јануара 2020. године, био домаћин хуманитарној вечери студената хотелијерства под слоганом „Хладно је за Штранд – идемо у Недерланд“. Студентима хотелијерства су у реализацији овог пројекта помогле колеге са смерова гастрономије и туризма. Вечери је присуствовало 230 гостију којима је, кроз представу, музику, игру и вечеру, Холандија представљена као земља богате историје али и завидне савремености.

Гости су били директор Департмана за географију, туризам и хотелијерство проф др Лазар Лазић, секретар амбасаде Холандије Хуго Грондел, Невена Николић из одељења за културу и медије Амбасаде  Холандије, бројни професори, родитељи, пријатељи и суграђани.

Сва новчана средства прикупљена од продаје улазница и спонзора намењана су за лечење Николине Гутић и Косте Петковић, деце која болују од леукемије, као и за нашу колегиницу са Департмана за биологију и екологију Александру Лазић, којој је помоћ исто тако потребна.

Пројекат су подржали: бродоградилиште „Вахали“, хотел „Гарден“, „Work and travel Group“,  „Модена градња“, „Fish zelenish“, „Пројецт 72“, „Бачки двор“, „Жути маркет“, „West point“, „АД Подунавље“, месара „Ђурђевић“, месара „Џеп“, „Салаш 138“, „Дарком“ и многи други.
Хумани гости су на томболи добили вредне награде: накит „Тоо оранге“, шминкање „НикоМ“, „Бе Униqе Наилс“, шишање и фенирање „Студио Сашкица“, „Алеxандар цосметицс“, књиге из книжаре „Срећна књига“ и „Мост“, вина из винарија „Александровић“, „Стари дани“, „Подрум Бајило“, „Арт ет Винум“, масажу из студија „Блисс“, куглање у куглани „Жабац“, котизацију за „МЕКСТ конференција“ и „Туризмијада“, лет једрлицом на аеродрому у Великим Радинцима, вечеру у ресторану „Борковац“, ноћење са доручком у хотелима „Гарден“, „Шератон“ и „Бачки двор“, адреналин парк у „Етно насеље Врдничка кула“, даy спа улазнице у хотелу „Премиер аqуа“ и „Фрушке терме“  и крстарење од Перућца до Вишеграда агенције „Таратоурс“.

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, проф. др Анђелија Ивков – Џигурски

Асистент, доц. др Игор Стаменковић