Грчко вече – „Грчка у Новом Саду“ 25.01.2009.

 

У недељу 25. 01. 2009. године у клубу “Роуте 66” са почетком у 20:00 часова одржано је тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација у туризму града Новог Сада 2009. године“ под називом “Грчка у Новом Саду“. Група од 14 студента, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму. Током вишечасовног програма уз музику, плес и гастрономску понуду гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе као и савремене туристичке дестинације Грчке.

Гости вечери су били представници Удружења Грка у Србији “Рига од Фере”, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат.
Тематско вече је било хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) прослеђени су Дому за децу ометену у развоју у Ветернику.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић