Египатско вече – “Вече у Фараон бару” 02.02.2010.

У уторак 02. 02. 2010. године на Новосадском сајму са почетком у 20:00 часова одржано је 4. тематско вече у оквиру манифестације: „Анимација у туризму града Новог Сада 2010. године“ под називом Египатско вече – Вече у “Фараон бару.

Група од 21 студената, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму.

Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и туристичке дестинације Египта. Гости вечери су били Амбасаде Арапске Републике Египат у Београду, Његова Екселенција Алy Галал Бассиоунy са пратњом, Декан Новосадског Универзитета проф. др Мирослав Весковић, Директора Департмана проф. др Лазар Лазић, Извршни Директор Мастер центра господин Небојша Дракулић, Члан градског већа за привреду и туризам мр Марко Наранџић, Директорка Туристичке ораганизације Града Новог Сада Драгана Ћираковић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Било је присутно око 210 особа.

Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) биће уручени Удружењу Кошница из Новог Сада.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, мр Игор Стаменковић