Другарство се не одбија – 08.05.2014.

 

У четвртак 08. маја и у петак 09. маја 2014. године са почетком у 10ч у вртићима Радосног детињства „Калимеро“ и „Свитац“, група од 11 студената III године, Студијског програма Менаџер (модул хотелијерство), Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду, реализовала је практични део испита „Анимација и логистика у туризму“ кроз представу за децу „Другарство се не одбија“.
Једночасовни програм је имао за циљ да се, кроз неколико скечева и представу, деци предшколског узраста, укаже да су сва деца и сви људи исти, без обзира на полне, расне, националне, статусне и друге разлике међу њима.
Гости представе били су професори Природно-математичког факултета, васпитачи и руководство дечије установе Радосно детињство, као и по 80 деце у сваком од вртића.
Пројекат је био хуманитарног карактера. Свако дете које је присуствовало представи, добило је поклон у виду часописа, дела гардеробе, играчке, разних ваучера, календара, свеске или бојанке. Новац који је прикупљен од донатора искоришћен је за куповину недостајућих играчака и опреме за сваки од вртића (тобоган, клацкалица, лопте, разне друштвене игре, књиге).
Главни покровитељ: Природно математички факултет, Департман за географију, туризам и хотелијерство.

Догађај су помогли: Академија забаве и уметности О&М, Александар Десигн, Металопласт д.о.о 021, Стоматолошка ординација Вајагић, часописи Невен и Заградка, Wооден пуззле наме, Родјендаоница СКY, Завод за уџбенике, Имлек, Сарин кутак, Гугаџина, КобаYаги, Накy Хандмаде, Креативна кућа, Налепнице РС, Ташна бy Ана Шурдиловић, Цосмоланд играоница, Торбе МАГ & М, Цантабиле музички центар, НСХЦ, Креативни центар, Торбица на дар, МЦФ и Меморија карте.

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић