Британско вече – British Wonderland

 

У четвртак 26. 01. 2012. године у ресторану Рибарац у Новом Саду са почетком у 20:00 часова одржано је  тематско вече под називом “Британско вече – British Wonderland “. Група од 30 студента, ИВ године и мастер студија на туризму, модула: туризам, хотелијерства и гастрономија, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практични део испита из предмета Анимација у туризму.
Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно наслеђе, гастрономија као и савремене туристичке дестинације Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске.
Гости вечери били су Ректор Новосадског Универзитета проф. др Мирослав Весковић, Декан ПМФ-а проф. др Неда Мимица Дукић, Директор Департмана проф. др Лазар Лазић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Вечери је присуствовало око 200 гостију.
Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, школски прибор и друго) биће уручени Дому за децу и омладину Колевка у Суботици.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски