Бразилско вече – “Ноћ Бразилске сензације“ 24.01.2011.

 

У уторак 24.01.2011. године у свечаној Сали СПЕНС-а са почетком у 20:00 часова одржано је 19. тематско вече у оквиру предмета Анимација у туризму г под називом  “Ноћ бразилске сензације” ”Sensacional noite brasileira”.

Група студената, ИИИ године са смерова: Менаџер у туризму, Менаџер у хотелијерству и Менаџер у гастрономији, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовали су практични део испита из предмета Анимација у туризму.

Током трочасовног програма гостима је презентована историја, културно и фолклорно наслеђе и традиционална гастрономија као и туристичке дестинације Бразила.

Гости вечери Амбасадор Савезне Републике Бразила у Републици Србији Алешандро Адор, Декан ПМФ-а проф. др Мирослав Весковић, Директора Департмана проф. др Лазар Лазић, професори, асистенти, донатори, родитељи и пријатељи који су дошли да подрже овај хумани пројекат. Било је присутно око 200 особа.

Тематско вече је хуманитарног карактера и сав прикупљени новац од донатора, улазница као и поклони које су доносили гости (слаткиши, одећа, средства за хигијену, школски прибор и друго) уручени су Клиници за децу и омладину у Новом Саду, Одељењу за хематологију и онкологију.

 

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, мр Игор Стаменковић