Бићу добар, добра бићу зато поклон добићу

 

Група од једанаест студената треће године хотелијерства Департмана за географију, туризам и хотелијерство наставила је традицију организовања тематских догађаја у оквиру предмета Анимација и логистика у туризму и 33 пут под руководством проф. др Анђелије Ивков Џигурски и асистента др Игора Стаменковића, покренули су хуманитарну акцију „Бићу добар, добра бићу зато поклон добићу“.
Представе за децу су реализоване 19.01.2015. у два новосадска вртића: Маслачак (Народног фронта 42) и Спеак Уп (Алексе Шантића 52).
Представама је присуствовало око 100 малишана заједно са својим васпитачима.
Студенти су кроз представу показали малишанима да се сви могу дружити без обзира на пол, расу или веру и на врло допадљив и поучан начин им скренули пажњу да треба да слушају родитеље и васпитаче, као и да се међусобно воле и чувају.
Сва деца су добила поклон пакетиће који су направљени захваљујући спонзорима (Креативни центар, Булевар Боокс, Бахус (на екс) сокови, Цхипсy Wаy, Књижара Скалар, Књижара Полетарац, Андреа Сили – медењаци, Пчелица, Дијана слатка чаролија). Пакетићи су садржали слаткише, књиге, школски прибор, а и сваки вртић је добио скроман поклон пакет.
Пред њих акцију су подржали: ТАШНА бy Ана Шурдиловић, Ново Културно Насеље, АЛО пицерија, Кафаница Либеро, Играоница Раинбоw, СНП, Цхоцо бар „Сwеет дреамс“ и Ресторан Зак.

 

Добродошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, др Анђелија Ивков Џигурски
Асистент, мр Игор Стаменковић