Back to the golden 80s

 

У четвртак 31.03.2022. године у Студентском културном центру “Фабрика” у Новом Саду са почетком у 20х одржано је 53. тематско вече, под називом ” Бацк то тхе Голден 80с”. Група од 8 студенткиња треће године модула  хотелијерства и туризма, Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду реализовала је практичан део испита из предмета “Анимација и логистика у туризму и хотелијерству”.

Тематско вече је било везано за маскенбал, атмосферу су употпунили разноврсни костими и рекреације моде из 80-тих. Програм је започет скечом у којем су учествовале управо студенткиње из ове групе, затим је бенд “С&М” употпунио атмосферу. Вече је свакако обележио наступ “Државног посла” и плесна тачка групе “Војводина данце”. Око 130 гостију је поред уживања у програму, имало могућност да ужива у коктелима и храни, коју су припремили студенти са хотелијерства и гастрономије, Природно-математичког факултета у Новом Саду.

Прикупљена новчана средства од продаје улазница, пића и од спонзора намењена су удружењу “Из другог угла” из Ветерника. Наиме, то је удружење особа са инвалидитетом, социјално угрожених породица, породица са троје или више деце и хемофиличара.

Пројекат су подржали и помогли: Царнеx, Минипринт штампарија, Kлуб Саинт- Тропез, Ес Систем, Стабмонт доо, Стабилност доо, Транслог Секулић, Цардиос Поликилиника, ПИП, Импресс штампарија, Ресторан Магаза, Т-Пам, Прерада меса Гачић, Школа енглеског језика Талкинг Хеадс, Месара Недељковић, Збир пивара, Беџ студио Београд, Студио плус, Спаркле, СОС таxи и Макеуп артист Kристина Ухељи.

Kада је реч о томболи, која је била део програма, учествовали су: Хотел Борковац, Хотел Фрушке терме, Хотел Дасх, Ресторан Фрушкогорска тераса, Ресторан Авениа, Зенит књижара, Wорлд Цласс теретана, Авон дама, Богдан Будимир масажа, Гyмнасиум спортски центар, Арена Цинеплеx, 3Д Студио Ракић, Апартмани “Предах” на Златибору, Винарија “Мачков подрум”, Цаффе схоп Тулип, Боњоур посластичарница, Чоколадно срце Маја Шашић, Природна козметика Флекица, Жабац, Болесни_схоп, Беаутy Ла белла, Баселине беаутy центер, Беаутy хоусе, Енџи салон лепоте, Природна козметика Ивона, Намештај Лазор, Домаћинство Kнежевић, Ретро соул пхотограпхy, Шминкање бy Маја Међеши, Росмарино аперативно, Дневник једне студенткиње, Булевар боокс, Цоцтаил цатареинг и штампа на шољи бy Kристина Међеши.

 

Добро дошли на наше тематске вечери!

Предметни професор, проф.др Анђелија Ивков-Џигурски

Асистент, проф.др Игор Стаменковић