Name Last modified Size
Parent Directory -
16.HLEB-TESTO-PECIVO-Testenine...ok_....pdf 2022-11-30 09:51 62M
24.SRPSI-NAC-GASTRO-PRO-III-deo.pdf 2022-11-30 09:52 54M
Gastronomski-proizvodi-7.1.PREDAVANJE-TOPLA-PREDJELA-PP.19.III-.pdf 2022-11-30 09:55 45M
25.SLADOLED-POJAM-GASTRO-PROIZVOD.pdf 2022-11-30 09:53 30M
Gastronomski-proizvodi-11.PREDAV-GP-a-l-carte-Jela-po-por-p8.31.III_.pdf 2022-11-30 09:54 28M
22.SRPSKI-NACION-GASTRO-PRO-II-deo.pdf 2022-11-30 09:51 15M
4.PREDAVANJE-KVALITET-GAST-PRO-p2..pdf 2022-11-30 09:53 9.7M
Gastronomski-proizvodi-10.PREDAVANJE-GOTOVA-JELA-p7.24-III.pdf 2022-11-30 09:53 8.5M
20.SRPSKI-NAC-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 8.5M
Gastronomski-proizvodi-9.GASTRO-PROIZVODI-OD-RIBA-17-III-.pdf 2022-11-30 09:55 6.3M
Gastronomski-proizvodi-6.4.PREDAVANJE-СУПЕ-КОНСОМ-.pdf 2022-11-30 09:54 5.9M
Gastronomski-proizvodi-12.SALATE-U-GASTRONOMIJI-07.04-p9.pdf 2022-11-30 09:54 5.7M
3.PREDAVANE-1.POJAM-GENEZA-GP-p1..pdf 2022-11-30 09:53 4.8M
14.PONUDA-ZA-HLADNO-TOP-BIFE-p11.14.04..pdf 2022-11-30 09:50 4.4M
13.PREDAVANJE-PEČENJA-p10.14.04.2020..pdf 2022-11-30 09:50 3.9M
5.PREDAV-GAS-PRO-NAS-pod-ut-p3.18.02..pdf 2022-11-30 09:53 3.8M
6.-PREDAVANJE-HLADNA-PREDJELA-p3..pdf 2022-11-30 09:53 3.1M
18.SENDVIČI-POJAM-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 3.1M
19.GAST-PROIZVODI-FINGER-FOOUD.pdf 2022-11-30 09:51 3.0M
Gastronomski-proizvodi-8.PREDAVANJE-PRILOZI-VARIVA.pdf 2022-11-30 09:55 2.5M
21.PALAČINKE-SLATKE-SLANE.pdf 2022-11-30 09:51 1.5M
17.GASTRONOMSKI-PROIZVODI-ПИЦЕ.pdf 2022-11-30 09:51 1.1M
23.SOSOVI-Fondovi-za-jela-od-divljaći.pdf 2022-11-30 09:51 1.0M
6.3..JAPANSKI-SUŠI-i-HOSOMAKI-p4..pdf 2022-11-30 09:53 969K
Gastronomski-proizvodi-1.ISPITNA-PITANJA-GP-2019-20.pdf 2022-11-30 09:53 619K
15.SPECIJALITETI-I-JELA-SA-ŽARA-ROŠTILJA.pdf 2022-11-30 09:50 551K
6.2.TATARSKI-BIFTEK-BIVSTEK-p3..pdf 2022-11-30 09:53 506K
1.PLAN-RADA-GASTRO-PRO-PMF.pdf 2022-11-30 09:50 498K
2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA.pdf 2022-11-30 09:51 309K
2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA (1).pdf 2022-11-30 09:51 309K
6.1.LANGUST-BELVI-p3..pdf 2022-11-30 09:53 207K
ČETVRTI-KOLOKV-GP-NS-teme.pdf 2022-11-30 09:55 166K
Vezba-4.-jela-od-riba.docx 2022-11-30 09:55 57K
Vezba-3.-Topla-predjela..docx 2022-11-30 09:55 56K
Vezba-2.-Supe-i-corbe.docx 2022-11-30 09:55 51K
Vezba-1.-Hladna-predjela.docx 2022-11-30 09:55 49K