Name Last modified Size
Parent Directory - 1.PLAN-RADA-GASTRO-PRO-PMF.pdf 2022-11-30 09:50 498K 13.PREDAVANJE-PEČENJA-p10.14.04.2020..pdf 2022-11-30 09:50 3.9M 14.PONUDA-ZA-HLADNO-TOP-BIFE-p11.14.04..pdf 2022-11-30 09:50 4.4M 15.SPECIJALITETI-I-JELA-SA-ŽARA-ROŠTILJA.pdf 2022-11-30 09:50 551K 16.HLEB-TESTO-PECIVO-Testenine...ok_....pdf 2022-11-30 09:51 62M 17.GASTRONOMSKI-PROIZVODI-ПИЦЕ.pdf 2022-11-30 09:51 1.1M 18.SENDVIČI-POJAM-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 3.1M 19.GAST-PROIZVODI-FINGER-FOOUD.pdf 2022-11-30 09:51 3.0M 2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA (1).pdf 2022-11-30 09:51 309K 2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA.pdf 2022-11-30 09:51 309K 20.SRPSKI-NAC-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 8.5M 21.PALAČINKE-SLATKE-SLANE.pdf 2022-11-30 09:51 1.5M 22.SRPSKI-NACION-GASTRO-PRO-II-deo.pdf 2022-11-30 09:51 15M 23.SOSOVI-Fondovi-za-jela-od-divljaći.pdf 2022-11-30 09:51 1.0M 24.SRPSI-NAC-GASTRO-PRO-III-deo.pdf 2022-11-30 09:52 54M 25.SLADOLED-POJAM-GASTRO-PROIZVOD.pdf 2022-11-30 09:53 30M 3.PREDAVANE-1.POJAM-GENEZA-GP-p1..pdf 2022-11-30 09:53 4.8M 4.PREDAVANJE-KVALITET-GAST-PRO-p2..pdf 2022-11-30 09:53 9.7M 5.PREDAV-GAS-PRO-NAS-pod-ut-p3.18.02..pdf 2022-11-30 09:53 3.8M 6.-PREDAVANJE-HLADNA-PREDJELA-p3..pdf 2022-11-30 09:53 3.1M 6.1.LANGUST-BELVI-p3..pdf 2022-11-30 09:53 207K 6.2.TATARSKI-BIFTEK-BIVSTEK-p3..pdf 2022-11-30 09:53 506K 6.3..JAPANSKI-SUŠI-i-HOSOMAKI-p4..pdf 2022-11-30 09:53 969K Gastronomski-proizvodi-1.ISPITNA-PITANJA-GP-2019-20.pdf 2022-11-30 09:53 619K Gastronomski-proizvodi-10.PREDAVANJE-GOTOVA-JELA-p7.24-III.pdf 2022-11-30 09:53 8.5M Gastronomski-proizvodi-11.PREDAV-GP-a-l-carte-Jela-po-por-p8.31.III_.pdf 2022-11-30 09:54 28M Gastronomski-proizvodi-12.SALATE-U-GASTRONOMIJI-07.04-p9.pdf 2022-11-30 09:54 5.7M Gastronomski-proizvodi-6.4.PREDAVANJE-СУПЕ-КОНСОМ-.pdf 2022-11-30 09:54 5.9M Gastronomski-proizvodi-7.1.PREDAVANJE-TOPLA-PREDJELA-PP.19.III-.pdf 2022-11-30 09:55 45M Gastronomski-proizvodi-8.PREDAVANJE-PRILOZI-VARIVA.pdf 2022-11-30 09:55 2.5M Gastronomski-proizvodi-9.GASTRO-PROIZVODI-OD-RIBA-17-III-.pdf 2022-11-30 09:55 6.3M Vezba-1.-Hladna-predjela.docx 2022-11-30 09:55 49K Vezba-2.-Supe-i-corbe.docx 2022-11-30 09:55 51K Vezba-3.-Topla-predjela..docx 2022-11-30 09:55 56K Vezba-4.-jela-od-riba.docx 2022-11-30 09:55 57K ČETVRTI-KOLOKV-GP-NS-teme.pdf 2022-11-30 09:55 166K