Deapartman za geografiju, turizam i hotelijerstvo

Nastavni materijali

Icon  Name                                                                     Last modified      Size  
[PARENTDIR] Parent Directory - [   ] 1.PLAN-RADA-GASTRO-PRO-PMF.pdf 2022-11-30 09:50 498K [   ] 13.PREDAVANJE-PEČENJA-p10.14.04.2020..pdf 2022-11-30 09:50 3.9M [   ] 14.PONUDA-ZA-HLADNO-TOP-BIFE-p11.14.04..pdf 2022-11-30 09:50 4.4M [   ] 15.SPECIJALITETI-I-JELA-SA-ŽARA-ROŠTILJA.pdf 2022-11-30 09:50 551K [   ] 16.HLEB-TESTO-PECIVO-Testenine...ok_....pdf 2022-11-30 09:51 62M [   ] 17.GASTRONOMSKI-PROIZVODI-ПИЦЕ.pdf 2022-11-30 09:51 1.1M [   ] 18.SENDVIČI-POJAM-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 3.1M [   ] 19.GAST-PROIZVODI-FINGER-FOOUD.pdf 2022-11-30 09:51 3.0M [   ] 2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA (1).pdf 2022-11-30 09:51 309K [   ] 2.GASTRONOMSKA-TERMINOLOGIJA.pdf 2022-11-30 09:51 309K [   ] 20.SRPSKI-NAC-GASTRO-PROIZVODI.pdf 2022-11-30 09:51 8.5M [   ] 21.PALAČINKE-SLATKE-SLANE.pdf 2022-11-30 09:51 1.5M [   ] 22.SRPSKI-NACION-GASTRO-PRO-II-deo.pdf 2022-11-30 09:51 15M [   ] 23.SOSOVI-Fondovi-za-jela-od-divljaći.pdf 2022-11-30 09:51 1.0M [   ] 24.SRPSI-NAC-GASTRO-PRO-III-deo.pdf 2022-11-30 09:52 54M [   ] 25.SLADOLED-POJAM-GASTRO-PROIZVOD.pdf 2022-11-30 09:53 30M [   ] 3.PREDAVANE-1.POJAM-GENEZA-GP-p1..pdf 2022-11-30 09:53 4.8M [   ] 4.PREDAVANJE-KVALITET-GAST-PRO-p2..pdf 2022-11-30 09:53 9.7M [   ] 5.PREDAV-GAS-PRO-NAS-pod-ut-p3.18.02..pdf 2022-11-30 09:53 3.8M [   ] 6.-PREDAVANJE-HLADNA-PREDJELA-p3..pdf 2022-11-30 09:53 3.1M [   ] 6.1.LANGUST-BELVI-p3..pdf 2022-11-30 09:53 207K [   ] 6.2.TATARSKI-BIFTEK-BIVSTEK-p3..pdf 2022-11-30 09:53 506K [   ] 6.3..JAPANSKI-SUŠI-i-HOSOMAKI-p4..pdf 2022-11-30 09:53 969K [   ] Gastronomski-proizvodi-1.ISPITNA-PITANJA-GP-2019-20.pdf 2022-11-30 09:53 619K [   ] Gastronomski-proizvodi-10.PREDAVANJE-GOTOVA-JELA-p7.24-III.pdf 2022-11-30 09:53 8.5M [   ] Gastronomski-proizvodi-11.PREDAV-GP-a-l-carte-Jela-po-por-p8.31.III_.pdf 2022-11-30 09:54 28M [   ] Gastronomski-proizvodi-12.SALATE-U-GASTRONOMIJI-07.04-p9.pdf 2022-11-30 09:54 5.7M [   ] Gastronomski-proizvodi-6.4.PREDAVANJE-СУПЕ-КОНСОМ-.pdf 2022-11-30 09:54 5.9M [   ] Gastronomski-proizvodi-7.1.PREDAVANJE-TOPLA-PREDJELA-PP.19.III-.pdf 2022-11-30 09:55 45M [   ] Gastronomski-proizvodi-8.PREDAVANJE-PRILOZI-VARIVA.pdf 2022-11-30 09:55 2.5M [   ] Gastronomski-proizvodi-9.GASTRO-PROIZVODI-OD-RIBA-17-III-.pdf 2022-11-30 09:55 6.3M [   ] Vezba-1.-Hladna-predjela.docx 2022-11-30 09:55 49K [   ] Vezba-2.-Supe-i-corbe.docx 2022-11-30 09:55 51K [   ] Vezba-3.-Topla-predjela..docx 2022-11-30 09:55 56K [   ] Vezba-4.-jela-od-riba.docx 2022-11-30 09:55 57K [   ] ČETVRTI-KOLOKV-GP-NS-teme.pdf 2022-11-30 09:55 166K