МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

МАСТЕР ХОТЕЛИЈЕРСТВО

 

 

1 година, 60 ЕСПБ

Звање након мастерирања: Мастер менаџер (у Додатку дипломе: Хотелијерство)

 

Након завршених основних студија ОАС Туризам (модул Хотелијерство) у трајању од четири године, на Департману за географију, туризам и хотелијерство постоји могућност даљег усавршавања у овој области кроз мастер студије у трајању од једне године. Студије су осмишљене тако да се надограде постојећа знања, уз усвајање нових знања из области стратегијског менаџмента, управљања квалитетом хотелског производа, евент менаџмента и слично и спремају студенте хотелијерства за каријеру на највишим позицијама.

 

 

У оквиру мастер програма хотелијерства, теренска настава пружа студентима драгоцено искуство које превазилази традиционалне праксе основних студија. Кроз посете различитим хотелским ланцима, студенти имају прилику да увиде изузетне примере добре праксе у хотелском менаџменту. Овај иновативни приступ замењује класичну праксу са стварним теренским посетама. Ово омогућава студентима да се директно суоче с реалним изазовима хотелске индустрије, дубље разумејући оперативне процесе и гостопримство. Током ових посета, студенти примењују теорију из својих студија на стварне сценарије.

 

Професори и асистенти на смеру МАС Хотелијерство се помоћу бројних пројеката константно усавршавају са циљем да побољшају квалитет извођења наставе. Примери таквих пројеката су:

 

  • Студија изводљивости за изградњу хотела високе категорије са aqua parkom
  • Danube Stream for Green Dream
  • Регенерација историјског наслеђа у контексту одрживог развоја туризма и профилисања нових тематских рута.

 

Позивамо вас да нас запратите на друштвеним мрежама: [FACEBOOK] – [INSTAGRAM] – [YOU TUBE] – [TIKTOK]

 

А такође и да се пријавите на наш newsletter, где делимо најновије научно-популарне текстове из области у којима су наши професори и сарадници усавршавани.