Маркетинг тим Департмана за географију, туризам и хотелијерство

 

Маркетинг тим Департмана за географију, туризам и хотелијерство

Маркетинг тим Департмана за географију, туризам и хотелијерство формиран је са циљем да промовише вредности, постигнућа и успехе колектива, као и наших студената. Чланови тима су: Дајана Бјелајац (руководилац), Милица Радаковић (географија и геоинформатика), Маја Мијатов Ладичорбић (туризам), Јелена Тепавчевић (хотелијерство), Стефан Шмуговић (гастрономија), Игор Поњигер (Ловни туризам).

Поред професора и асистената, у тим је однедавно укључено преко 20 најактивнијих студената како би комуникација била прилагођенија младима, а велики допринос дају и наша удружења Друштво Младих Истраживача “Бранислав Букуров”, Европске географске асоцијације за студенте географије – “ЕГЕА” (ентитета у Новом Саду) и Удружење студената туризма и угоститељства “Павле Томић”.

 

Шта све спада под активности маркетинг тима?

Маркетинг тим је осмишљен тако да различитим каналима комуникације дели најважније информације везане за Департман са фокусом на студије, као и успехе наших запослених и студената. Осим наведеног, маркетинг тим има за циљ да унапреди квалитет научне комуникације и да помоћу научно-популарних текстова, видео снимака или предавања представи најновија научна достигнућа и објасни актуелне природне или друштвене појаве. Поред осмишљавања дигиталног садржаја, чланови тима су укључени и у бројне научно-популарне догађаје попут Фестивала науке, акције Буди студент 1 дан, ГисДаy, Очи у очи са науком и слично томе. Како би се ђаци што боље упознали са смеровима на нашем Департману, маркетинг тим учествује у Сајмовима образовања, посећује средње и основне школе на позив професора, а често угошћава и заинтересоване ђаке у самим просторијама Департмана. Стога, ако вас интересују смерови на нашем Департману, можемо организовати групну посету и саговорника за различите смерове, а у складу са могућностима, одазваћемо се и на промоције у школама, сајмовима образовања и сличним манифестацијама.

Контакт за Природно-математички факултет
Саша Ракић – ПР Природно-математичког факултета, е-маил: pr@pmf.uns.ac.rs

Контакт за Департман за географију, туризам и хотелијерство
др Дајана Бјелајац – руководилац маркетинг тима, е-маил: dajana.bjelajac92@gmail.com

 

Које све канале комуникације користи маркетинг тим?

Наш Департман најпре објављује информације на званичној интернет страници, а затим на друштвеним мрежама попут Фацебоок-а, Инстаграм-а, ЛинкедИн-а, Yоу Тубе-а и ТикТок-а. Поред наведеног, Департман се оглашава и на блог сајту под називом „Геонатур” где наши професори и истакнути студенти објављују текстове који су у вези са популаризацијом науке или искуствима студената. Фацебоок и Инстаграм се најчешће користе за дељење информација студентима и ђацима који се интересују за наш Департман, док су YоуТубе и ТикТок платформе са едукативним видео снимцима. Информације о пројектима, научним радовима, конференцијама и сличним активностима можете пронаћи на ЛинкедИн платформи.

  • Друштвене мреже Департмана можете да запратите на следећим интернет страницама: [FACEBOOK]  [INSTAGRAM [LINKEDIN]  [YOU TUBE]  [TIKTOK]
  • Блог Геонатур се налази на следећем линку:   [GEONATUR]
  • Уколико имате новости које желите да поделимо на нашим друштвеним мрежама, пошаљите материјал на следећи линк: [МАТЕРИЈАЛ ЗА МРЕЖЕ]

За више информација о смеровима на основним академским студијама, посетите: