Маркетинг тим Департмана за географију, туризам и хотелијерство

 

Маркетинг тим Департмана за географију, туризам и хотелијерство формиран је са циљем да промовише вредности, постигнућа и успехе колектива, као и наших студената. Чланови тима су: Дајана Бјелајац (руководилац), Милица Радаковић (географија и геоинформатика), Маја Мијатов Ладичорбић (туризам), Јелена Тепавчевић (хотелијерство), Маја Бањац (гастрономија), Игор Поњигер (Ловни туризам).

Поред професора и асистената, у тим је однедавно укључено преко 20 најактивнијих студената како би комуникација била прилагођенија младима, а велики допринос дају и наша удружења Друштво Младих Истраживача “Бранислав Букуров”, Европске географске асоцијације за студенте географије – “ЕГЕА” (ентитета у Новом Саду) и Удружење студената туризма и угоститељства “Павле Томић”.

 

Шта све спада под активности маркетинг тима?

Трудимо се да пратимо најбитније информације, промене или активности које се односе на функционисање наших смерова и студирање, а такође промовишемо успехе наших студената и запослених, креирамо занимљив научно популарни садржај и све наведено дистрибуирамо на сајт Департмана и друштвене мреже.

Најновија активност тима је писање блогова и снимање подкаста о студентском начину живота, науци и релевантним темама, ради будућих студената који размишљају о студијама у Новом Саду, као и због унапређења квалитета комуникације између редовних студената и наших професора. Овде дајемо простор и најбољим студентима да се истакну и дају савете својим колегама, поделе своја искуства и дају критички осврт на њима релеватне теме. Више информација стиже ускоро.

Наш тим чине људи различитих образовних профила из домена природних и друштвених дисциплина, па су наше активности усмерене и на учествовање у догађајима који промовишу науку, попут Ноћи Истраживача и Фестивала Науке. У склопу Департмана, задужени смо и за организовање различитих догађаја у којима су укључени потенцијални будући и садашњи студенти, попут акција “Буди студент 1 дан”, “Геовикенд”, “ГисДаy”, Сајам образовања и сличних активности.

Уколико вас интересују смерови на нашем Департману, можемо организовати групну посету и саговорника за различите смерове, а у складу са могућностима, одазваћемо се и на промоције у школама, сајмовима образовања и сличним манифестацијама.

 

Kонтакт за Природно-математички факултет
Саша Ракић – ПР Природно-математичког факултета, имејл: pr@pmf.uns.ac.rs

Kонтакт за Департман за географију, туризам и хотелијерство
др Дајана Бјелајац – руководилац маркетинг тима, имејл:
dajana.bjelajac92@gmail.com

Желите да поделимо важне информације на нашим друштвеним мрежама?

Уколико имате новости које желите да поделимо на нашим друштвеним мрежама, кликните на линк:
Пошаљи материјал за друштвене мреже и очекујте да информације буду подељене у року од 48ч.


За више информација о смеровима на основним академским студијама, посетите:

За крај, запратите наше друштвене мреже и блог:

[FACEBOOK]  [INSTAGRAM]  [YOU TUBE]  [TIKTOK]