MASTER AKADEMSKE STUDIJE

MASTER HOTELIJERSTVO

 

1 godina, 60 ESPB

Zvanje nakon masteriranja: Master menadžer (u Dodatku diplome: Hotelijerstvo)

 

Nakon završenih osnovnih studija OAS Turizam (modul Hotelijerstvo) u trajanju od četiri godine, na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo postoji mogućnost daljeg usavršavanja u ovoj oblasti kroz master studije u trajanju od jedne godine. Studije su osmišljene tako da se nadograde postojeća znanja, uz usvajanje novih znanja iz oblasti strategijskog menadžmenta, upravljanja kvalitetom hotelskog proizvoda, event menadžmenta i slično i spremaju studente hotelijerstva za karijeru na najvišim pozicijama.

 

 

U okviru master programa hotelijerstva, terenska nastava pruža studentima dragoceno iskustvo koje prevazilazi tradicionalne prakse osnovnih studija. Kroz posete različitim hotelskim lancima, studenti imaju priliku da uvide izuzetne primere dobre prakse u hotelskom menadžmentu. Ovaj inovativni pristup zamenjuje klasičnu praksu sa stvarnim terenskim posetama. Ovo omogućava studentima da se direktno suoče s realnim izazovima hotelske industrije, dublje razumejući operativne procese i gostoprimstvo. Tokom ovih poseta, studenti primenjuju teoriju iz svojih studija na stvarne scenarije.

 

Profesori i asistenti na smeru MAS Hotelijerstvo se pomoću brojnih projekata konstantno usavršavaju sa ciljem da poboljšaju kvalitet izvođenja nastave. Primeri takvih projekata su:

 

  • Studija izvodljivosti za izgradnju hotela visoke kategorije sa aqua parkom
  • Danube Stream for Green Dream
  • Regeneracija istorijskog nasleđa u kontekstu održivog razvoja turizma i profilisanja novih tematskih ruta.

 

Pozivamo vas da nas zapratite na društvenim mrežama: [FACEBOOK] – [INSTAGRAM] – [YOU TUBE] – [TIKTOK]

 

A takođe i da se prijavite na naš newsletter, gde delimo najnovije naučno-popularne tekstove iz oblasti u kojima su naši profesori i saradnici usavršavani.