Marketing tim Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo

 

Marketing tim Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo formiran je sa ciljem da promoviše vrednosti, postignuća i uspehe kolektiva, kao i naših studenata. Članovi tima su: Dajana Bjelajac (rukovodilac), Milica Radaković (geografija i geoinformatika), Maja Mijatov Ladičorbić (turizam), Jelena Tepavčević (hotelijerstvo), Maja Banjac (gastronomija), Igor Ponjiger (Lovni turizam).

Pored profesora i asistenata, u tim je odnedavno uključeno preko 20 najaktivnijih studenata kako bi komunikacija bila prilagođenija mladima, a veliki doprinos daju i naša udruženja Društvo Mladih Istraživača “Branislav Bukurov”, Evropske geografske asocijacije za studente geografije – “EGEA” (entiteta u Novom Sadu) i Udruženje studenata turizma i ugostiteljstva “Pavle Tomić”.

 

Šta sve spada pod aktivnosti marketing tima? 

Trudimo se da pratimo najbitnije informacije, promene ili aktivnosti koje se odnose na funkcionisanje naših smerova i studiranje, a takođe promovišemo uspehe naših studenata i zaposlenih, kreiramo zanimljiv naučno popularni sadržaj i sve navedeno distribuiramo na sajt Departmana i društvene mreže.

Najnovija aktivnost tima je pisanje blogova i snimanje podkasta o studentskom načinu života, nauci i relevantnim temama, radi budućih studenata koji razmišljaju o studijama u Novom Sadu, kao i zbog unapređenja kvaliteta komunikacije između redovnih studenata i naših profesora. Ovde dajemo prostor i najboljim studentima da se istaknu i daju savete svojim kolegama, podele svoja iskustva i daju kritički osvrt na njima relevatne teme. Više informacija stiže uskoro. 

Naš tim čine ljudi različitih obrazovnih profila iz domena prirodnih i društvenih disciplina, pa su naše aktivnosti usmerene i na učestvovanje u događajima koji promovišu nauku, poput Noći Istraživača i Festivala Nauke. U sklopu Departmana, zaduženi smo i za organizovanje različitih događaja u kojima su uključeni potencijalni budući i sadašnji studenti, poput akcija “Budi student 1 dan”, “Geovikend”, “GisDay”, Sajam obrazovanja i sličnih aktivnosti. 

Ukoliko vas interesuju smerovi na našem Departmanu, možemo organizovati grupnu posetu i sagovornika za različite smerove, a u skladu sa mogućnostima, odazvaćemo se i na promocije u školama, sajmovima obrazovanja i sličnim manifestacijama. 

 

Kontakt za Prirodno-matematički fakultet
Saša Rakić – PR Prirodno-matematičkog fakulteta, e-mail: pr@pmf.uns.ac.rs

Kontakt za Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo
dr Dajana Bjelajac – rukovodilac marketing tima, e-mail:
dajana.bjelajac92@gmail.com

Želite da podelimo važne informacije na našim društvenim mrežama?

Ukoliko imate novosti koje želite da podelimo na našim društvenim mrežama, kliknite na link:
Pošalji materijal za društvene mreže i očekujte da informacije budu podeljene u roku od 48h. 


Za više informacija o smerovima na osnovnim akademskim studijama, posetite: 

Za kraj, zapratite naše društvene mreže i blog: 

[FACEBOOK]  [INSTAGRAM]  [YOU TUBE]  [TIKTOK]